Kırşehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü'nde uzun yıllardır Şube Müdürü olarak görev yapan Filiz Baran, yeni görevine atanması nedeniyle düzenlenen veda programıyla uğurlandı. Baran, Bursa İli Keles İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü'ne Şube Müdürü olarak atanması vesilesiyle Kırşehir Öğretmenevi ve ASO'da gerçekleştirilen programda mesai arkadaşları ve yöneticileriyle bir araya geldi.

Veda programına, Kırşehir İl Millî Eğitim Müdürü Yasin Gülşen, müdürlük yöneticileri ve Filiz Baran’ın çalışma arkadaşları katıldı. Program boyunca Filiz Baran’ın Kırşehir’deki görev süresi boyunca gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar ve eğitime olan katkıları övgüyle anıldı.

Baran Veda

Milli Eğitim Vakfı'nın yeni başkanı Salih Çelik oldu Milli Eğitim Vakfı'nın yeni başkanı Salih Çelik oldu

Kırşehir İl Millî Eğitim Müdürü Yasin Gülşen, Filiz Baran’a yeni görevinde başarılar dileyerek, Kırşehir'de yaptığı hizmetler için teşekkürlerini sundu. Müdür Gülşen, Baran’ın Kırşehir’deki çalışmalarının takdirle karşılandığını belirterek, kendisine plaket takdim etti.

Filiz Baran, duygusal anlar yaşadığı veda konuşmasında, Kırşehir’de çalışmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu ifade etti ve tüm mesai arkadaşlarına ve yöneticilere teşekkür etti.

Program, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ve katılımcıların iyi dileklerini iletmesiyle sona erdi.

Editör: TUĞBA GÜL