EKONOMİ

Sera ve hayvancılık faaliyetlerine yakın takip

Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Bülent Ozan, Savcılı Büyükoba köyünde sera ve hayvancılık alanında üretim yapan girişimcileri ziyaret etti.

Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Bülent Ozan, Savcılı Büyükoba köyünde sera ve hayvancılık alanında üretim yapan girişimcileri ziyaret etti. Ziyaret sırasında AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal ve İl Genel Meclis üyeleri de hazır bulundu.

Bülent Ozan, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Savcılı Büyükoba köyümüzdeki sera ve hayvancılık alanında üretim yapan girişimcilerimizi ziyaret ettik. Maşallah, Allah bereketli kılsın. AK Parti Kırşehir İl Başkanımız Seher Ünsal ve İl Genel Meclis üyelerimizle birlikte, ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi aldık. Ardından Savcılı Büyükoba Köy Muhtarı Özcan Beydoğan ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek, onların talep ve görüşlerini dinledik,” dedi.

Ozan, seracılık faaliyetlerinin Kırşehir'de artmasının ve yeni çalışmalarla bitkisel üretimde verim artışının sağlanmasının kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Ayrıca, hayvancılık sahasının dışında seracılık alanında da kentin hızlı bir şekilde gelişmesini ve yeni istihdam odaklı projelerin hazırlanmasını temel hedefleri olarak vurguladı.

“İnşallah yeni proje ve çalışmalar ile Kırşehir’in ve ülkemizin insanına en iyi şekilde fayda sağlanacaktır,” diyen Ozan, yerel üreticilerin ve girişimcilerin desteklenmesinin önemine dikkat çekti.

Ziyaret sırasında, yerel halk ve köy muhtarı Özcan Beydoğan ile yapılan görüşmelerde, vatandaşların talep ve görüşleri de dinlendi. Ozan, bu taleplerin dikkate alınarak yeni projelerin geliştirilmesi ve hayata geçirilmesi için çalışacaklarını belirtti. Kırşehir'in tarım ve hayvancılık alanında yaptığı bu atılımlar, bölgenin ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak ve istihdam olanaklarını artıracak.