30 Temmuz 2005 tarihinde, İzmir Adnan Menderes Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda görev yaparken, Antalya-Kumluca-Beşadalar Çavuş Limanı doğusunda meydana gelen helikopter kazasında dört kahraman arkadaşıyla birlikte şehit olan Kırşehirli Şehit Dz. Rad. Asb. Kd. Çvş. Aydın Canbolat, şehadetinin yıl dönümünde anıldı.

AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Şehit Aydın Canbolat'ı anarak, "Kırşehirli şehidimizi şehadetinin yıl dönümünde minnetle ve rahmetle anıyorum." dedi. Vekil Erkan, konuşmasında şehitlerimizin vatan için verdikleri büyük fedakarlıkları vurguladı ve şehit ailelerinin her zaman yanında olduklarını belirtti.

450849022 1025966376203629 7534097171137611239 N

Vekil Erkan, şehitlerimizin ülkemizin bağımsızlığı ve güvenliği için canlarını feda ettiklerini ifade ederek, onların hatıralarının her daim yaşatılacağını belirtti.

Genel Müdürü Mahmut Demirtaş’a tebrik ziyaretleri devam ediyor Genel Müdürü Mahmut Demirtaş’a tebrik ziyaretleri devam ediyor

Şehit Dz. Rad. Asb. Kd. Çvş. Aydın Canbolat, Kırşehir halkının gönlünde ve hafızasında özel bir yere sahip. Onun ve diğer şehitlerimizin hatırası, vatanseverlikleri ve kahramanlıkları ile daima yaşatılacak. Milletimizin birlik ve beraberliğinin teminatı olan şehitlerimiz, geleceğimizin de en büyük ilham kaynakları olmaya devam ediyor.

Editör: TUĞBA GÜL