Kırşehir Anadolu Şehit Aileleri Dernek Başkanı Yunus Erdoğdu, bugün düzenlediği basın toplantısında büyük bir müjdeyi paylaştı. Şehit Aileleri ile Gençler Şüheda'nın İzinde projesinin, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından kabul edildiğini duyurdu. Başkan Erdoğdu, projenin tanıtımında desteklerini esirgemeyen basın mensuplarına teşekkür ederek sözlerine başladı. Bu önemli proje kapsamında, Kırşehir'de ikamet eden şehit yakınları, terör gazileri, Kıbrıs gazileri, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki çocuklar ve YKS sınavına giren öğrencilerle birlikte Bursa ve Çanakkale'ye unutulmaz bir gezi düzenleneceğini belirtti.

Erdoğdu, “Bu gezi programı ile Osmanlı Devleti'nin ilk başkenti olan Bursa'yı ve Çanakkale'nin kahramanlık destanını genç nesillere aktarmayı hedefliyoruz,” dedi. Bu anlamlı yolculukta, 300 kişi ile birlikte tarihe tanıklık eden bölgeleri ziyaret ederek, ecdadın mücadelelerini yakından hissedeceklerini vurguladı.

D S C 9945

İl Başkanlığı için adaylar belli olmaya başladı! İl Başkanlığı için adaylar belli olmaya başladı!

Projeye destek veren yetkililere de teşekkür eden Erdoğdu, “Valimiz Hüdayar Mete Buhara'ya, AK Parti Milletvekili Necmettin Erkan'a, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Konan'a, İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Gülşen'e, Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürü Hikmet Kılıç'a ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Kırşehir Şubesi Başkanı Bahattin Kaya ile Muharip Gazileri Dernek Başkanı Kemal Parlak'a şükranlarımızı sunuyoruz,” dedi.

Editör: BETÜL AKEREN