KÜLTÜR / SANAT

Şehidi Şehidimiz, Bayrağı Bayrağımız

Kırşehir Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa İlmeç, "Şehit Aileleri Kafkas Ordusu İzinde" projesi kapsamında düzenlenen “Şehidi Şehidimiz, Bayrağı Bayrağımız” isimli programa katıldı.

Kırşehir Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa İlmeç, "Şehit Aileleri Kafkas Ordusu İzinde" projesi kapsamında düzenlenen “Şehidi Şehidimiz, Bayrağı Bayrağımız” isimli programa katıldı. Programa katılım sağlayan Müdür İlmeç, şehit aileleriyle bir araya gelerek onlarla dayanışma içerisinde olduğunu gösterdi.

Program sırasında, şehitlerin anısına düzenlenen etkinliklerde şehit ailelerinin duygu dolu anlar yaşadığı gözlemlendi. Şehit ailelerine verilen destek ve moralin önemine değinen İlmeç, kardeş ülke Azerbaycan’dan gelen misafirlerle muhabbet ederek gönül bağlarını kuvvetlendirdi.

Etkinlikte, şehit ailelerine yönelik çeşitli programlar ve anma törenleri düzenlenirken, Kafkas Ordusu'nun izinde yürütülen projeler hakkında bilgi verildi. Program, şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakarlıklarının unutulmadığını ve gelecek nesillere aktarıldığını vurgulayan konuşmalarla devam etti.

“Şehidi Şehidimiz, Bayrağı Bayrağımız” programı, Kırşehir’de vatan sevgisi ve milli birlik duygularının pekiştirildiği, şehit ailelerinin onurlandırıldığı önemli bir etkinlik olarak hafızalarda yerini aldı. Kırşehir Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa İlmeç’in de katılımıyla daha da anlam kazanan bu program, birlik ve beraberlik mesajlarıyla sona erdi.