1968 yılında, 1952’den beri nakliyecilikle uğraşan Ömer Şanal tarafından kurulan Şanal Kırşehir Seyahat,56 yılı aşkın süredir Türkiye’nin dört bir yanına yolcu taşımacılığı yaparak hizmet vermeye devam ediyor. Kırşehir halkının şehirlerarası seyahatlerdeki ilk tercihi olan firma, sunduğu kaliteli hizmet, konfor ve güler yüz ile yolcularını memnun ediyor.

Whatsapp Image 2024 10 04 At 10.47.20Şanal Kırşehir Seyahat, yılların tecrübesiyle müşterilerine üst düzey bir yolculuk deneyimi sunmayı hedefliyor. Yolcuların konforunu en üst düzeye çıkarmak için yenilenen araç filosu ve profesyonel personeli ile hizmette sınır tanımıyor. Özellikle öğrenciler tarafından sıkça tercih edilen firma, konforlu yolculuk imkânı ile eğitim hayatlarına destek veriyor.

 Kapak 2024 10 04T121809.654

Kırşehir halkı, şehirlerarası seyahatlerinde güvenle Şanal Kırşehir’i tercih etmeye devam ediyor. Firma, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak, yolcularının güvenli ve sağlıklı bir seyahat geçirmelerini sağlıyor. Hem Kırşehir'de hem de Türkiye genelinde geniş bir müşteri kitlesine sahip olan Şanal Kırşehir Seyahat, kendilerini tercih eden tüm vatandaşlara teşekkür ederek, ülkesine hizmet etmenin gururunu yaşıyor.

                                Sanal Kirsehir

56 yıllık köklü geçmişiyle Şanal Kırşehir Seyahat, gelecekte de aynı kalite anlayışı ile yoluna devam etmeyi hedefliyor. Firma, müşteri memnuniyetini artırmak ve daha fazla yolcuyu güvenle taşımak için yenilikçi hizmet anlayışını sürdürmeye kararlı. Kırşehir’in gururu haline gelen Şanal Kırşehir, bölgesinde lider konumunu koruyarak ülkenin dört bir yanındaki vatandaşlara hizmet sunmaya devam edecek.

AK Parti Kaman ilçe Başkanı Yakup Eğri, İl Başkanlığı’na mı aday? AK Parti Kaman ilçe Başkanı Yakup Eğri, İl Başkanlığı’na mı aday?

Sanal Kirsehir Seyahat

Editör: TUĞBA GÜL