Kırşehir Bil Koleji öğrencileri Almanca'yı oyunlarla öğreniyor Kırşehir Bil Koleji öğrencileri Almanca'yı oyunlarla öğreniyor

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun’a nezaket ziyaretinde bulundu. 2 Temmuz 2024 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette her iki üniversitenin akademik çalışmaları ile Ar-Ge projeleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

2-2Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin akademik ve bilimsel çalışmaları, projeleri hakkında bilgiler veren Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin bölgesinin ihtiyaçlarına cevap veren bir üniversite olduğunu söyledi. Bölge üniversitelerin rektörleri ile sık sık bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduklarını da dile getiren Rektör Karahocagil, Erciyes Üniversitesi ile de ikili iş birliği içinde oldukları için memnuniyet duyduğunu sözlerine ekledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Altun, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Karahocagil’e teşekkür etti. (HABER MERKEZİ)

Editör: TUĞBA GÜL