Kalite çalışmalarına kendi imkânları ile hazırladığı Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi (BKYS) Yazılımı ile yeni bir yön veren Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, BKYS’yi diğer kurumlara anlatmaya devam ediyor. Türkiye yükseköğretimine kalitedeki başarısı ve çalışmaları ile rol model olan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, yerli yazılım BKYS’yi Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Üyelerine anlattı. 2 Temmuz 2024 tarihinde KAYSO Konferans Salonunda gerçekleşen seminere Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Hüseyin Şimşek, Kalite Koordinatör Yardımcısı Ekrem Öztürk, KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitçi ve KAYSO Üyeleri katıldı.   

Bitecek ailesi gözyaşlarını tutamadı Bitecek ailesi gözyaşlarını tutamadı

Thumbnail Whatsapp Image 2024 07 02 At 20.51.01KAYSO Üyelerine Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi hakkında bir seminer veren Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Hüseyin Şimşek, BKYS’nin geliştirilme amacı, süreçleri, yazılım ilkeleri, temel bileşenleri ve ödüllü uygulamalarından bahsetti. BKYS’nin Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi tarafından kurumsal yönetim süreçlerinin takibi amacıyla geliştirilen bir kalite güvence sistemi yazılımı olduğunu anlatan Şimşek, kurumların ve işletmelerin iş süreçlerini ve performans takibini sistem üzerinden yürütmelerini sağlamayı amaçladıklarını kaydetti. “BKYS, Stratejik Planlama anlayışı ile idari süreçlere yönelik İç Kalite Güvence Sistemi kurmayı hedeflemektedir.” diyen Prof. Dr. Hüseyin Şimşek, BKYS’nin Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin özgün tasarımı olduğunu ve Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından 2023 yılında Marka Tescilini aldığını dile getirdi.

Thumbnail Whatsapp Image 2024 07 02 At 20.51.03 (1)Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin kalite çalışmalarında önemli bir başarı elde ettiğini söyleyen Rektör Karahocagil, BKYS’nin çok sayıda kuruma anlatılarak pazarlandığını belirtti. Kurumların ve işletmelerin iş süreçlerini ve performans takibini sistem üzerinden yürütmelerini, planlamalarını ve izlemelerini BKYS ile kolaylıkla yapabileceklerini kaydeden Rektör Karahocagil, BKYS ile daha fazla kurum ve işletmelerin tanışması gerektiğini sözlerine ekledi. (HABER MERKEZİ)

Thumbnail Whatsapp Image 2024 07 02 At 20.51.04

Editör: TUĞBA GÜL