Akpınar’da Gaziler Günü coşkuyla kutlandı Akpınar’da Gaziler Günü coşkuyla kutlandı

Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Bülent Ozan, özellikle Gazze ve Doğu Türkistan'daki mazlum ve mağdur coğrafyaların acil barışa kavuşmasını dileyerek, tüm İslam aleminin yeni yılını tebrik etti.

Başkan Ozan, mesajında şunları ifade etti: “Hicri Yeni Yılımız Mübarek Olsun! Hicri yeni yılın, Gazze ve Doğu Türkistan başta olmak üzere mazlum ve mağdur coğrafyalara barış getirmesini, zulmün hemen son bulmasını temenni ediyorum. Milletimizin ve tüm İslam aleminin hicri yeni yılını tebrik ediyor, hicri yılın ülkemiz, milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için barış, huzur ve bereket getirmesini yüce Allah'tan niyaz ediyorum.”

Bülent Ozan’ın mesajı, Hicri yeni yılın birlik ve beraberlik içinde kutlanması gerektiğini bir kez daha hatırlattı. Başkan Ozan, bu özel günün, tüm insanlık için barış, huzur ve bereket dolu bir yılın başlangıcı olmasını temenni etti. Hicri yeni yılın, toplumun tüm kesimlerinde hoşgörü ve dayanışmayı güçlendirmesi umuduyla, Kırşehir halkı da Başkan Ozan'ın dileklerine katıldı.

Editör: BETÜL AKEREN