EĞİTİM

Örsan Pınar’a ziyaretler devam ediyor…

Kırşehir'in Mucur ilçesi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Örsan Pınar, yeni görevine başlaması dolayısıyla tebrikleri kabul etmeye devam ediyor.

Kırşehir'in Mucur ilçesi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Örsan Pınar, yeni görevine başlaması dolayısıyla tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. Kızıldağ Yeniyapan ŞMK İlkokulu Müdürü Emrah Karatlı ve Nimet Onan Özel Eğitim ve Uygulama Okulu Müdürü Fatih Doğan, Müdür Pınar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Örsan Pınar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerine teşekkür etti. Müdür Pınar, yeni görevinde eğitim kalitesini artırmak ve ilçedeki okulların ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

Müdürler Emrah Karatlı ve Fatih Doğan, Müdür Pınar'a yeni görevinde başarılar dileyerek, işbirliği ve dayanışma içinde çalışacaklarını ifade ettiler.

Mucur İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitim alanındaki çalışmalarını ve projelerini başarıyla sürdürmeye devam ederken, bu tür ziyaretler, işbirliğini güçlendirmeye katkı sağlıyor.