EĞİTİM

Öğrencilerimizin yanındayız!

Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercih dönemi süresince öğrencilere destek olmak amacıyla geniş kapsamlı bir tercih danışmanlığı hizmeti sunuyor.

Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercih dönemi süresince öğrencilere destek olmak amacıyla geniş kapsamlı bir tercih danışmanlığı hizmeti sunuyor. Müdürlüğün yaptığı açıklamaya göre, il genelinde 37 lisede, Rehberlik ve Araştırma Merkezi'nde ise 10 komisyon olmak üzere toplam 47 komisyon, 25 Temmuz - 2 Ağustos 2024 tarihleri arasında öğrencilere tercih danışmanlığı hizmeti verecek.

Ayrıca, Cacabey Meydanı karşısı Yeni Çarşı girişinde kurulan YKS Tercih Danışmanlığı Çadırı'nda da 14.00-18.00 saatleri arasında danışmanlık hizmeti sunulacak.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, bu süreçte öğrencilerin yanında olmayı ve onların doğru tercih yapmalarını sağlamayı hedefliyor. Verilen hizmetlerle, öğrencilerin en iyi şekilde yönlendirilmesi amaçlanıyor.

Bu hizmet, öğrencilerin en iyi üniversite tercihlerini yapabilmeleri ve geleceklerine en doğru şekilde yön verebilmeleri için Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından titizlikle planlandı. Öğrenciler ve veliler, belirtilen tarih ve saatler arasında komisyonlardan ve danışmanlık çadırından yararlanabilirler.

Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, YKS tercih döneminde tüm öğrencilere başarılar diledi.