EKONOMİ

O üreticiye yangın sonrası destek ziyareti

Kırşehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, her koşulda üreticilerin yanında olmaya devam ediyor.

Kırşehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, her koşulda üreticilerin yanında olmaya devam ediyor. Akşam saatlerinde Kırşehir’in Özbağ kasabasında bir üreticinin arpa ekili arazisinde meydana gelen yangın sonrası, Kırşehir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü hızlı bir şekilde harekete geçti.

Yangın haberini alır almaz, Kırşehir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’ne bağlı Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü, yangın bölgesine giderek incelemelerde bulundu. Şube Müdürü, yangından etkilenen Kırşehirli üreticiyi ziyaret ederek, yaşanan olayla ilgili yerinde değerlendirmelerde bulundu.

Ziyaret sırasında, Şube Müdürü, Kırşehir Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa İlmeç'in geçmiş olsun dileklerini de iletti. İl Müdürlüğü yaptığı açıklamada, üreticilerin her zaman yanında olduklarını belirterek, bu tür olumsuz durumların en aza indirilmesi için gerekli tüm destek ve önlemleri almaya devam edeceklerini ifade etti.

Kırşehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, meydana gelen bu tür olaylarda hızlı ve etkili bir şekilde müdahalede bulunarak, üreticilerin yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Yangın gibi olumsuz durumlar karşısında, üreticilere destek vermek ve gerekli yardımları sağlamak için tüm imkanlarını seferber eden müdürlük, üreticilerin her koşulda yanında olmayı sürdürüyor.

Bu tür olayların tekrarlanmaması adına, yangın güvenliği konusunda üreticilere bilgilendirme çalışmaları yapılması ve gerekli tedbirlerin alınması konusundaki çalışmalar da hız kesmeden devam ediyor.

Kırşehir Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün bu hassasiyeti ve desteği, Kırşehirli üreticiler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanıyor. Müdürlük, tarımsal üretimin sürdürülebilirliği ve güvenliği için çalışmalarına ara vermeden devam edecek.