EĞİTİM

O müdürler Yaz Okulunu ziyaret etti

Kırşehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde 7-14 yaş grubundaki Kırşehirli öğrencilere yönelik olarak düzenlenen ücretsiz yaz okulu başladı.

Kırşehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde 7-14 yaş grubundaki Kırşehirli öğrencilere yönelik olarak düzenlenen ücretsiz yaz okulu başladı. Hafta içi her gün 09.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilen yaz okulu, öğrencilere verimli ve eğlenceli bir yaz tatili sunmayı hedefliyor.

Kırşehir İl Millî Eğitim Müdürü Yasin Gülşen ve Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin, yaz okulunu ziyaret ederek öğrencilerle buluştu. Ziyaret sırasında öğrencilerin katıldıkları etkinlikleri gezerek onlarla bir süre sohbet eden müdürler, programın detayları hakkında bilgi aldılar.

Ücretsiz olarak düzenlenen yaz okulunda Kırşehirli öğrencilere spor, sanat, bilim ve çeşitli sosyal aktiviteler sunulmakta. İl Millî Eğitim Müdürü Yasin Gülşen, yaz okulu programının öğrencilerin hem eğlenip hem de öğrenmelerine olanak tanıdığını belirtti. Yaz okulunun, öğrencilerin yaz tatillerini verimli bir şekilde değerlendirmeleri için ideal bir fırsat olduğunu vurguladı.

Ziyaret sırasında öğrenciler, müdürlere etkinlikler hakkında sorular sorarak merak ettiklerini paylaştılar. Gülşen ve Şahin, öğrencilerin ilgisinden memnun olduklarını belirtti.

Kırşehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen yaz okulu, Kırşehirli öğrencilerin yaz tatillerini dolu dolu geçirmelerini sağlayarak, onların sosyal, kültürel ve fiziksel gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlıyor.