GÜNDEM

Necdet Işıklı, üyeler için yeni indirim anlaşmalarını duyurdu

Tüm Emek Der Kırşehir Şube Başkanı Necdet Işıklı, dernek üyeleri için yapılan yeni indirim anlaşmalarını kamuoyu ile paylaştı.

Tüm Emek Der Kırşehir Şube Başkanı Necdet Işıklı, dernek üyeleri için yapılan yeni indirim anlaşmalarını kamuoyu ile paylaştı. İndirim anlaşmalarının detaylarını açıklayan Işıklı, Musa Gül Hastanesi ve Köfteci Yusuf’un üst katında bulunan ve Musa Gül'ün işletmesi olan çocuk oyun alanı ile yapılan anlaşmalar hakkında bilgi verdi.

Necdet Işıklı, açıklamasında şunları söyledi: “Musa Gül Hastanesi ile üyelerimiz için daha önce %15 olan muayene ücreti indirimi, tekrar görüşmelerimiz sonucunda %30’a çıkarılmıştır. Bu anlaşma, üyelerimizin sağlık hizmetlerine daha uygun koşullarda erişimini sağlayacaktır.”

Ayrıca çocuklar için yapılan bir diğer indirim anlaşması hakkında da bilgi veren Işıklı, “Küçük çocuklar için Köfteci Yusuf’un üst katında bulunan ve Musa Gül'ün işletmesi olan çocuk oyun alanı için de %30 indirim anlaşması yapılmıştır. Bu sayede aileler, çocuklarıyla birlikte keyifli zaman geçirirken, ekonomik avantajlardan da faydalanabilecekler,” dedi.