GÜNDEM

MÜSİAD 109. Genel İdare Kurulu Toplantısı tamamlandı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), 109. Genel İdare Kurulu toplantısını Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı ve 300'den fazla üyenin katılımıyla tamamladı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), 109. Genel İdare Kurulu toplantısını Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı ve 300'den fazla üyenin katılımıyla tamamladı. Toplantıya, MÜSİAD Kırşehir Şube Başkanı Ali Rıza Aslan ve Başkan Yardımcısı Musa Çelik de katılım sağladı.

Yurt içinden 80 şube yöneticisinin ve yöneticisinin yer aldığı ve iki gün süren etkinlikte, Başkanlar Toplantısı, Sektör Kurulları Toplantısı ve Komisyon Toplantıları gerçekleşti. Toplantılar kapsamında, MÜSİAD'ın gelecek faaliyet dönemi, çalışma vizyonu ve projeleri masaya yatırıldı. Katılımcılar, gelecekte derneğin faaliyetlerinin yaygınlaşması amacıyla yeni stratejiler ve projeler üzerinde durdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, toplantıda yaptığı konuşmada Türkiye'nin ekonomik kalkınmasına katkı sağlayan iş dünyasının önemini vurgularken, MÜSİAD'ın bu süreçteki rolü çizildi. MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı ise toplantıya ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunarak, hedeflerinin sadece ekonomik büyüme değil, sosyal ve kültürel kalkınmayı da desteklemesi gerektiğini ifade etti.

Kırşehir Şube Başkanı Ali Rıza Aslan ve Başkan Yardımcısı Musa Çelik, yerel, ulusal ve uluslararası düzeyde daha fazla göze çarpacak ifadelere yer verdi ve MÜSİAD'ın bu küresel rolünü öne çıkardı.

MÜSİAD'ın faaliyet dönemi şekillendirildi. 109. Genel İdare Kurulu, merkezi fikir alışverişi ve planlamalarla başarıyla sonuçlandı.