Küresel Gazeteciler Konseyi Kırşehir İl Temsilcisi, Kırşehir Memleket Gazetesi ve Kırşehir Haber 40 internet sitesi İmtiyaz Sahibi Murat Sürmeli, Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Sürmeli, mesajında tüm Kırşehir halkının ve İslam aleminin bayramını tebrik etti.

Murat Sürmeli, yayınladığı mesajında, "Herkese iyi bayramlar dilerim. Kurban Bayramı, paylaşmanın, sevginin ve dayanışmanın yoğun olarak yaşandığı bir dönemdir. Bu özel günlerin, tüm Kırşehir halkına ve İslam alemine huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Her yıl Kurban Bayramı'nda yaşanan kaza ve yaralanmaların bu sene yaşanmamasını diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Kırşehir’in Eski Valisi İbrahim Akın’ın yeni görev yeri Konya! Kırşehir’in Eski Valisi İbrahim Akın’ın yeni görev yeri Konya!

Sürmeli, bayramın toplumsal birlik ve beraberliği pekiştirmesi gerektiğini vurgulayarak, "Kurban Bayramı, dostlukların pekiştiği, ailelerin bir araya geldiği ve toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği bir bayramdır. Hep birlikte bu güzel günlerin tadını çıkaralım, sevdiklerimizle birlikte mutlu ve sağlıklı bir bayram geçirelim." dedi.

Editör: TUĞBA GÜL