Küresel Gazeteciler Konseyi Kırşehir İl Temsilcisi, Kırşehir Memleket Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Kırşehir Haber 40 internet sitesi sahibi Murat Sürmeli, 15 Temmuz 2016 yılında gerçekleşen hain darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Abdullah Altındaş, Çağlayanlar Motorlu Araçlar Çiçekdağı Şubesinin yeni Satış Müdürü oldu Abdullah Altındaş, Çağlayanlar Motorlu Araçlar Çiçekdağı Şubesinin yeni Satış Müdürü oldu

Sürmeli, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“15 Temmuz 2016’da Fethullahçı Terör Örgütü tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişimi çok sayıda canımızı aldı. 251 canımızın şehit düştüğü, binlerce vatandaşımızın yaralandığı ve Millet Meclisimizin bombalandığı kanlı gecede milletimizin göstermiş olduğu dirayet, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Sokaklara çıkın!’ emriyle daha da katlanmış ve ülkemizi bölmek isteyen hainlere fırsat verilmemiştir. O kanlı geceyi unutmamalı ve unutturmamalıyız.

Bilinmelidir ki aziz toprağın aziz evlatları, vatanımıza göz dikenlere, şanlı bayrağımızı indirmeye çalışanlara hiçbir zaman fırsat vermemiştir ve bundan sonra da verilmeyecektir. Bölücü terör örgütü FETÖ tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişiminde şehadete eren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine tekrardan başsağlığı dilerim. Allah bu millete bir daha böyle bir gün yaşatmasın.”

Sürmeli, mesajında ayrıca 15 Temmuz’un unutulmaması ve unutturulmaması gerektiğini vurgularken, milletin gösterdiği direnişin ve birlikteliğin önemine dikkat çekti. Şehitlerimizin aziz hatırasını yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak için her zaman uyanık olunması gerektiğini belirtti.

Editör: TUĞBA GÜL