Abdullah Altındaş, Çağlayanlar Motorlu Araçlar Çiçekdağı Şubesinin yeni Satış Müdürü oldu Abdullah Altındaş, Çağlayanlar Motorlu Araçlar Çiçekdağı Şubesinin yeni Satış Müdürü oldu

Uzun süredir Kırşehir SGK İl Müdürü olarak görev yapan Hacı Mehmet Akdeniz’in yerine 9 yıldır Kocaeli Gebze’de görev yapan SGK Gebze Şube Müdürü Hüseyin Şenlik atanmıştı. Göreve başladığı günden beri Kırşehirli vatandaşlara hizmet etmekten ve Kırşehirli vatandaşlarla bir araya gelmekten geri durmayan Müdür Şenlik, Kırşehirli vatandaşlar için çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini belirtti.

D S C 2731 Kırşehir’in önde gelen gazetecilerinden Murat Sürmeli, ekibi ile Müdür Şenlik’i makamında ziyaret etti. Küresel Gazeteciler Konseyi Kırşehir İl Temsilcisi, Kırşehir Memleket Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Kırşehir Haber 40 internet sitesi sahibi Murat Sürmeli’ye Muhabir Tuğba Gül ve Muhabir Murat Bor ile birlikte Müdür Şenlik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İlk görev yeri memleketi Çorum olan Müdür Şenlik, ardından Ankara, Rize, Kırklareli, Kocaeli, sonrasında ise Kırşehir’de devam ettirdiğini belirtti.

D S C 2734Geçtiğimiz günlerde düzenlemiş olduğu kahvaltıda yaklaşık 50 Kırşehirli emekli vatandaş ile bir araya gelen Müdür Şenlik, Türkiye genelinde özellikle emekliler için çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Emekli vatandaşlar için üniversiteler ile anlaşma yapıldığını, Kırşehirli vatandaşların da bu programlardan faydalanarak emeklilik dönemlerini iyi değerlendirebileceklerini belirtti.

EYT programı ile çok sayıda genç vatandaşın emekli olduğunu ve bu kişilerin sosyal hayatta varlıklarını sürdürmeleri için gerekli çalışmaların yapılmaya devam ettiğini ifade etti.

D S C 2737Hayatın her alanında emeklilerimizden fikir olarak faydalanmak gerektiğini, bu durumun kıymetli büyüklerimiz için de psikolojik olarak faydalı olacağını ifade eden Müdür Şenlik, görevi süresince Kırşehirli vatandaşlara hizmet etmekten memnuniyet duyacağını belirtti. Müdür Şenlik, "Emeklilerimiz bizim kıymetlilerimizdir.  Yılların tecrübesinden faydalanmak, onların fikirlerini almak bizler için çok mühim." ifadelerini kullandı.

Kırşehir Haber 40 ailesi olarak Müdür Hüseyin Şenlik’e tekrar hoş geldiniz diyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Editör: TUĞBA GÜL