Vali Buhara, İlköğretim Haftasını kutladı Vali Buhara, İlköğretim Haftasını kutladı

Kırşehir’in Akpınar ilçesi İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaparken Mucur’a atanan Örsan Pınar, yeni görevine başladı. Müdür Pınar, Mucur İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine 16 Temmuz 2024 tarihi itibariyle başladığını duyurdu.

Örsan Pınar, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "05.05.2014 tarihinde başladığım Akpınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevimden, Mucur İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanmam sebebi ile 16.07.2024 tarihi itibari ile görevime başladım. Rabbim utandırmasın. Yar ve yardımcımız olsun."

Müdür Pınar, Kırşehir’in Mucur ilçesinde de eğitim kalitesini daha da yükseltmek ve öğrencilerin başarılarını artırmak için çalışacağını belirtti. Mucur halkı ve eğitim camiası, yeni müdürlerine başarı dileklerinde bulunarak, ilçedeki eğitim faaliyetlerinin gelişmesi için işbirliği içinde olacaklarını ifade etti.

Mucur İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ndeki bu değişikliğin, ilçede eğitim alanında olumlu gelişmelere vesile olması bekleniyor. Müdür Örsan Pınar’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Editör: TUĞBA GÜL