EĞİTİM

Müdür Pınar, yeni görev yerine gidiyor

Kırşehir’in Akpınar ilçesi Milli Eğitim Müdürü Örsan Pınar, yeni görev yeri olan Mucur ilçesine İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

Kırşehir’in Akpınar ilçesi Milli Eğitim Müdürü Örsan Pınar, yeni görev yeri olan Mucur ilçesine İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen il içi yer değişikliği programı kapsamında yapılan atama ile Müdür Pınar, Akpınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne veda etti.

Örsan Pınar, Akpınar ilçesinde 10 yılı aşkın süredir sürdürdüğü görevine veda ederken duygusal bir açıklamada bulundu. Müdür Pınar yaptığı açıklamada “10 yılı aşkın süredir görev yaptığım Akpınar ilçemden, Mucur İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanmam nedeniyle şahsımı onurlandıran Kaymakamım Ahmet Sami Meram'a, Kaymakamım Muhammet Ali Batur'a, kıymetli kardeşim Kadir Ekin'e ve birbirinden değerli okul idarecisi kardeşlerime sonsuz teşekkürler. Bana sağladığınız her katkı için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız,” ifadelerini kullandı.

Veda töreninde, Akpınar Kaymakamı Muhammed Ali Batur, Müdür Pınar’a başarı belgesi takdim ederken, Çiçekdağı Kaymakamı Ahmet Sami Meram ise bir plaket sundu. Müdür Pınar, yeni görev yerinde de başarılı çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Örsan Pınar’a yeni görevinde başarılar dileriz.