EĞİTİM

Müdür Gülşen’den LGS’ye girecek olan öğrencilere destek

Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Gülşen, bugün gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı öncesinde öğrencilere başarılar diledi

Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, bugün gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı öncesinde öğrencilere başarılar diledi. İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Gülşen tarafından yayınlanan bir mesajla, sınava girecek tüm öğrencilere başarı temennileri iletildi.

Müdür Gülşen mesajında, “Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılacak merkezi sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum,” ifadelerini kullanarak, öğrencilere moral verdi. Aynı zamanda Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün sosyal medya hesaplarından da öğrencilere yönelik bir destek mesajı paylaşıldı.

Sosyal medyada yapılan paylaşımda, “2 Haziran 2024 bugün gerçekleşecek olan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında gerçekleştirilecek merkezi sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz,” notu düşülerek, öğrencilerin bu önemli gününde yanlarında olduklarını hissettiren bir iletişim kuruldu.

LGS, Türkiye genelinde aynı gün ve saatte uygulanan ve öğrencilerin liseye geçişlerinde büyük rol oynayan kritik bir sınav olarak biliniyor. Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, sınavın sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi için gerekli tüm hazırlıkları tamamladığını ve öğrencilere başarılar dilediğini vurguladı.