Kırşehir İl Millî Eğitim Müdürü Yasin Gülşen, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla basın mensuplarına yönelik bir kutlama mesajı yayımladı. Müdür Gülşen, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Tarafsız ve doğru habercilikle toplumu bilgilendiren tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyorum."

Müdür Gülşen, basın mensuplarının toplumun doğru ve tarafsız bilgiye ulaşmasındaki önemine dikkat çekti. Gazetecilerin, kamunun haber alma hakkını sağlayarak demokrasinin temel taşlarından biri olduklarını vurgulayan Müdür Gülşen, onların özverili çalışmalarını takdirle karşıladığını belirtti.

Kırşehirli yargı çalışanlarından görkemli Adli Yıl Açılışı etkinliği Kırşehirli yargı çalışanlarından görkemli Adli Yıl Açılışı etkinliği

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı, basın özgürlüğünün ve tarafsız haberciliğin önemini bir kez daha hatırlatırken, Kırşehir İl Millî Eğitim Müdürü Yasin Gülşen’in bu anlamlı mesajı, gazetecilere olan desteği ve takdiri ifade ediyor.

Gazetecilik mesleğinin zorluklarına rağmen, doğru ve tarafsız bilgi aktarımı için gece gündüz çalışan tüm basın mensuplarının bu özel günleri kutlanırken, onların mesleklerini icra ederken gösterdikleri cesaret ve kararlılık da bir kez daha takdirle anılıyor.

Editör: TUĞBA GÜL