EĞİTİM

Müdür Gülşen Kaman’da

Kırşehir İl Millî Eğitim Müdürü Yasin Gülşen, Kaman ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Kırşehir İl Millî Eğitim Müdürü Yasin Gülşen, Kaman ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. İlçe Millî Eğitim Müdürü Serdal Bora ile birlikte Kaman Belediye Başkanı Emre Demirci'yi makamında ziyaret eden Gülşen, ilçedeki eğitim-öğretim faaliyetleri ve belediye ile iş birliği içerisinde yürütülecek projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarette, Kaman ilçesinin eğitimdeki başarıları ve karşılaşılan sorunlar değerlendirildi. Belediye Başkanı Emre Demirci, belediye olarak eğitim alanında yapılan çalışmalara verdikleri desteği dile getirirken, yeni projeler için de iş birliğine hazır olduklarını belirtti. İl Millî Eğitim Müdürü Yasin Gülşen, Kaman ilçesindeki eğitim projelerinin geleceği hakkında umutlu olduklarını ifade etti.

Belediye Başkanlığı ziyaretinin ardından, Gülşen ve Demirci, Kaman Cevizkent Özel Eğitim Uygulama Okulu binasında incelemelerde bulundu. Karşılıklı iyi niyet ve iş birliği mesajlarıyla ziyaretlerini tamamladılar.

Müdür Gülşen, Kaman ziyaretinin son aşamasında, Kaman İlçe Millî Eğitim Müdürü Serdal Bora ile birlikte Kaman Öğretmenevi ve Çok Amaçlı Atölye Yapım İşi çalışmalarını yerinde inceledi ve yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Belediye Başkanı Emre Demirci, eğitimin toplumun her kesimi için önemine vurgu yaparak, belediye olarak eğitim faaliyetlerine her zaman destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Bu ziyaretler, Kaman ilçesinde eğitim alanında yapılacak projeler ve iyileştirmeler konusunda büyük umutlar doğurdu.