Başkan Aydındurmuş'tan Murat Sürmeli'ye teşekkür Başkan Aydındurmuş'tan Murat Sürmeli'ye teşekkür

Küresel Gazeteciler Konseyi Kırşehir İl Temsilcisi, aynı zamanda Kırşehir Memleket Gazetesi İmtiyazı ve Kırşehir Haber 40 internet sitesinin sahibi olan Murat Sürmeli, yeni atanan Kırşehir Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü 1. Sınıf Emniyet Müdürü Erdem Eylenen’i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Sürmeli’ye ekibinde bulunan muhabirler Tuğba Gül ve Murat Bor eşlik etti.

Whatsapp Image 2024 10 09 At 11.44.37 (1)1973 yılında Konya’da doğan ve 1995 yılında polislik mesleğine adım atan Erdem Eylenen, Ağustos ayında Nevşehir’den Kırşehir’e atanarak Kırşehir Polis Meslek Yüksekokulu’nun (PMYO) müdürlüğüne getirildi. İç Anadolu’nun bir evladı olan Müdür Eylenen, yeni görevini layıkıyla yerine getirmek için büyük bir özveriyle çalıştıklarını ifade etti.

Yıllardır erkek öğrencilere eğitim veren Kırşehir PMYO, bu yıl itibarıyla kadın öğrencilerini ağırlayacak. 500 öğrenci kapasiteli akademide, yeni polisler yetiştirerek Emniyet Teşkilatı’na nitelikli ve donanımlı yeni mensuplar kazandırılmasının haklı gururunu yaşayan Müdür Eylenen, 2024-2025 eğitim yılı için öğrencilerin şu an intibada olduklarını ve 21 Ekim 2024 tarihinde derslere başlayacaklarını belirtti. Emniyet Teşkilatının başarıları ve aynı şekilde başarı gösterecek polis memurlarının yetiştirilmesi üzerine muhabbet edildi. Murat Sürmeli ve ekibi, Müdür Eylenen’e yeni görevinde başarılar diledi.

Whatsapp Image 2024 10 09 At 11.44.37Makamında bulunan Müdür Eylenen, kendisini ziyaret eden Murat Sürmeli’ye teşekkürlerini sundu. Ziyaretin kendilerini ve akademiyi oldukça mutlu ettiğini ifade eden Müdür Eylenen, Kırşehir PMYO’nun eğitim kalitesini artırmak ve öğrencilere en iyi eğitim imkanlarını sunmak adına çalışmalarının aralıksız devam edeceğini vurguladı.

Kırşehir Polis Meslek Yüksekokulu’nun yeni müdürü Erdem Eylenen’in göreve başlaması, Kırşehir’deki emniyet teşkilatının güçlenmesi ve eğitim kalitesinin artırılması açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Murat Sürmeli ve ekibinin ziyareti, akademinin yeni dönemdeki hedeflerini destekleyen ve moralini artıran bir etkinlik olarak kayıtlara geçti.

Editör: TUĞBA GÜL