GÜNDEM

Müdür Değirmencioğlu’ndan basın mensuplarına mesaj

Kırşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kırşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Dr. Değirmencioğlu, mesajında basın mensuplarının topluma gerçekleri tarafsız bir şekilde aktarmak için gösterdikleri fedakârlığa dikkat çekti.

Müdür Değirmencioğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Topluma gerçekleri tarafsızca aktarmak için fedakârca çalışan, haber alma özgürlüğünün temsilcileri kıymetli basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyorum.”

Dr. Değirmencioğlu, basının demokrasinin temel taşlarından biri olduğunu vurgulayarak, basın mensuplarının halkın haber alma hakkını sağlamak için özveriyle çalıştıklarını belirtti. Ayrıca, gazetecilerin sağlık sektörüyle ilgili doğru ve güvenilir bilgileri topluma ulaştırmadaki rollerinin önemine de değindi.

Bu anlamlı günde, tüm basın mensuplarının Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlayan Müdür Değirmencioğlu, çalışmalarında başarılar diledi ve basın mensuplarının her zaman yanında olduklarını ifade etti.