SAĞLIK

Müdür Değirmencioğlu dur durak bilmiyor

Kırşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu, gece saatlerinde Kırşehir Şehit Polis Hayrettin Yılmaz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Acil Servisi'ni ziyaret etti.

Kırşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu, gece saatlerinde Kırşehir Şehit Polis Hayrettin Yılmaz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Acil Servisi'ni ziyaret etti. Ziyareti sırasında Diş Acil Servisi'ni yerinde inceleyen Müdür Değirmencioğlu, nöbetçi personel ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Müdür Değirmencioğlu, acil serviste görev yapan nöbetçi diş hekimi ve personel ile görüşerek, acil servis hizmetlerinin işleyişi hakkında bilgi aldı ve mevcut durum değerlendirmesi yaptı. Personelin ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Müdür Değirmencioğlu, sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak için gerekli adımların atılacağını belirtti.

Müdür Değirmencioğlu, ziyaretin sonunda, nöbetçi diş hekimi ve personele özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Destek Hizmetleri Başkanı Mücahit Düzsöz de ziyaret sırasında Müdür Değirmencioğlu’na eşlik ederek, hastanenin genel durumu hakkında bilgi verdi ve ziyaretin verimli geçmesine katkıda bulundu.

Ziyaret, nöbetçi personelin moral ve motivasyonunu artırırken, sağlık hizmetlerinin kalitesinin yükseltilmesi için yapılacak çalışmaların hız kazanacağını gösterdi.