SAĞLIK

Müdür Değirmencioğlu  birim çalışanları ile toplantıda

Kırşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu, Sağlıklı Hayat Merkezi KETEM, Göçmen Sağlığı ve AÇSAP birimlerinde görevli çalışanlarla bir araya geldi.

Kırşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu, Sağlıklı Hayat Merkezi KETEM, Göçmen Sağlığı ve AÇSAP birimlerinde görevli çalışanlarla bir araya geldi. Dr. Değirmencioğlu başkanlığında düzenlenen toplantıda, birimlerin iş ve işleyişleri konusunda istişarelerde bulunuldu ve iyileştirme çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya, Destek Hizmetleri Başkanı Mücahit Düzsöz de katıldı. Birim çalışanlarının görüş ve önerilerini dinleyen Dr. Değirmencioğlu, sağlık hizmetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde sunulabilmesi için gerekli adımların atılacağını belirtti.

İl Sağlık Müdürü, toplantının sonunda çalışanlara özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve tüm sağlık personeline başarılar diledi. Toplantı, katılımcıların ortak hedefler doğrultusunda verimli bir şekilde çalışmaya devam etme kararlılığı ile sona erdi.