SAĞLIK

Müdür Değirmencioğlu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda

Kırşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu, Kırşehir’in Mucur ilçesinde bulunan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nu ziyaret etti.

Kırşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu, Kırşehir’in Mucur ilçesinde bulunan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nu ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Mucur genelinde hızlı ve etkin sağlık hizmetinin sürdürülmesi için yapılan çalışmalar değerlendirildi.

Dr. Ertan Değirmencioğlu, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları’nın Kırşehirli vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet vermesi amacıyla sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. İstasyonların, bölge halkı için büyük bir kolaylık ve rahatlık sağladığını belirten Değirmencioğlu, görevli personele özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

112 İstasyonlarının, her yöne doğru hızlı acil yardım ulaşımı gerçekleştirilmesi ve bölgede yaşayan vatandaşlar için hayati öneme sahip olduğu vurgulandı. Bu ziyaret, Mucur’daki sağlık hizmetlerinin yerinde incelenmesi ve iyileştirilmesi adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Ziyarete, Destek Hizmetleri Başkanı Mücahit Düzsöz de eşlik etti. Dr. Değirmencioğlu ve ekibi, Mucur 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’ndan ayrılırken, sağlık personelinin çalışmalarını takdirle karşıladıklarını ve sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak için gereken desteği vereceklerini belirtti.