Kırşehir’in tanınmış iş adamlarından Esat Çağlayan’ın oğlu Yasin ile Su, görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi. Flamingo Deluxe Düğün Salonu’nda gerçekleşen bu özel törene siyaset ve iş dünyasından geniş katılım oldu. Düğünde ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Emel Taşçıoğlu sahne alarak seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle çifte ve davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Davetliler düğün salonu girişinde tek tek karşılanarak sıcak bir karşılama ile karşılaştı. Eğlencenin dorukta olduğu gecede, genç çiftin nikah şahitliklerini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Elitaş, AK Parti Milletvekili Hacı Turan, Cumhuriyet Halk Partisi Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ve Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin yaptı.

             Kapak 2024 09 30T112842.402

Düğünde ayrıca Ankara Seymen ekibinin gösterisi büyük beğeni toplarken, Mucurlu sanatçı Emel Taşçıoğlu’nun sahnesi geceye damgasını vurdu. Taşçıoğlu, sahneye çıktığında “Hoş geldiniz, burası benim memleketim Kırşehir ve Mucur. Çağlayanlar ailesine bizleri bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, sizleri çok seviyorum.” diyerek duygularını paylaştı.

Düğün sahiplerinden Esat Çağlayan ise yaptığı konuşmada, düğüne katılan tüm davetlilere teşekkür ederek, “Hepinizden Allah razı olsun, buraya kadar geldiniz. Ayrıca bizleri kırmayıp sahne alan hemşehrimiz Türk Halk Müziği sanatçısı Emel Taşçıoğlu’na huzurlarınızda teşekkür ediyorum.” dedi.

Emre Demirci ve Yakup Eğri, Kırşehirliler Vakfı'nda Kaman’ın kalkınmasını konuştu Emre Demirci ve Yakup Eğri, Kırşehirliler Vakfı'nda Kaman’ın kalkınmasını konuştu

Törene katılan davetliler, eğlenceli bir düğün gecesi yaşarken, Yasin ve Su çiftine bir ömür boyu mutluluklar dilediler.

Editör: TUĞBA GÜL