SPOR

Mucur’da gençler sporla buluşuyor

Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Mucur GSB Spor Okulları, yaz kursları kapsamında çocuklar ve gençler için çeşitli spor dallarında eğitimler sunuyor.

Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Mucur GSB Spor Okulları, yaz kursları kapsamında çocuklar ve gençler için çeşitli spor dallarında eğitimler sunuyor. Bu yıl, Kickboks, Jimnastik, Futbol, Voleybol ve Temel Yüzme Eğitimi (Bayan) dersleri veriliyor.

Kırşehir’in Mucur ilçesinde düzenlenen bu kurslar, gençlerin yaz tatillerini hem eğlenceli hem de verimli geçirmelerini sağlıyor. Kurslara katılan Kırşehirli çocuklar, farklı spor dallarında yeteneklerini keşfetme fırsatı buluyor. Hem eğleniyor hem de öğreniyorlar.

Mucur Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda verilen Temel Yüzme Eğitimi (Bayan) dersleri, büyük ilgi görüyor. Bu dersler sayesinde genç kızlar, yüzme becerilerini geliştirirken, sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemeleri için teşvik ediliyor.

Mucur’da yaşayan vatandaşlarsa, açılan bu kurslardan oldukça memnun. Çocuklarının spor yaparak hem fiziksel hem de mental olarak gelişim gösterdiğini belirten veliler, bu tür etkinliklerin devam etmesini istiyor. Kursların, gençlerin sosyal becerilerini geliştirmelerine ve yeni arkadaşlıklar kurmalarına olanak tanıdığı da vurgulanıyor.