AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Erzincan-Sivas Karayolu üzerindeki Sakaltutan Geçidi'nde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Kırşehirli Polis Memuru Ömer Cihan, eşi Aysun Cihan ve çocukları Batuhan Cihan için acılı aileye taziye ziyaretinde bulundu.

105875Fc 8C6C 4Fe7 9C01 E5Be928287A9Vekil Erkan’ın taziye ziyaretine, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ali Demir ve AK Parti Kaman İlçe Başkanı Yakup Eğri de eşlik etti. Ziyaret sırasında, Erkan ve beraberindeki heyet, Cihan ailesinin acısını paylaşarak, başsağlığı dileklerini iletti.

Milletvekili Erkan, taziye ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Vefat eden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Kırşehir Cumhuriyet Başsavcısı Oğuz Şükrü Ener ile Vali H. Mete Buhara bir arada Kırşehir Cumhuriyet Başsavcısı Oğuz Şükrü Ener ile Vali H. Mete Buhara bir arada

D38A35E1 04F3 496C 8F22 24092C6Da492Cihan ailesinin bu acı kaybı, Kırşehir’de derin bir üzüntüye sebep olurken, Milletvekili Erkan ve beraberindeki parti yetkilileri, ailenin yanında olduklarını ve bu zor günlerinde onları yalnız bırakmadıklarını belirtti. Taziye ziyaretinde bulunan heyet, acılı aileye destek olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Editör: TUĞBA GÜL