GÜNDEM

Milletvekili Necmettin Erkan'dan A Milli Takıma tebrik

AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, dün akşam Almanya’da gerçekleştirilen Türkiye-Avusturya maçında 2-1 galip gelerek çeyrek finale yükselen A Milli Takımımızı tebrik etti.

AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, dün akşam Almanya’da gerçekleştirilen Türkiye-Avusturya maçında 2-1 galip gelerek çeyrek finale yükselen A Milli Takımımızı tebrik etti. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda canla başla mücadele eden A Milli Takımımızın bu önemli galibiyeti, Kırşehir'de olduğu gibi ülke genelinde ve gurbetçilerimiz arasında büyük heyecana sebep oldu.

Vekil Erkan, sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı tebrik mesajında, "Başarılar TÜRKİYEM! #EURO2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Avusturya ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımımıza yürekten başarılar diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Loading...

Vekil Erkan, A Milli Takımın gösterdiği bu başarılı performansın tüm Türkiye’ye ve yurtdışındaki vatandaşlarımıza büyük bir gurur kaynağı olduğunu vurguladı. Türk futbolunun Avrupa arenasında elde ettiği bu başarı, hem sporcularımızın azim ve kararlılığını hem de Türk halkının futbola olan tutkusunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Kırşehirli vatandaşlar ve tüm Türkiye, A Milli Takımımızın çeyrek finalde de aynı başarıyı göstererek yoluna devam etmesi için kenetlendi. Vekil Erkan, yayınladığı mesajla milli takımımıza olan desteğini bir kez daha ifade ederek, başarılarının devamını diledi.