Kırşehir Valisi H. Mete Buhara, Ankara Valisi Vasip Şahin başkanlığında düzenlenen "Metamfetamin İle Mücadele Bölge Değerlendirme Toplantısı"na katıldı. Video konferans sistemi üzerinden gerçekleştirilen toplantıya bölge illerin valileri ve ilgili birim amirleri de katıldı.

Kırşehirli yargı çalışanlarından görkemli Adli Yıl Açılışı etkinliği Kırşehirli yargı çalışanlarından görkemli Adli Yıl Açılışı etkinliği

450266801 801479692169985 4402340367051811634 NToplantıda, metamfetamin kullanımının ve ticaretinin önlenmesine yönelik stratejiler ve eylem planları masaya yatırıldı. Vali Buhara, Kırşehir’de yürütülen çalışmalar ve alınan önlemler hakkında bilgi verdi. Bölgedeki iş birliğinin ve koordinasyonun önemine vurgu yapan Vali Buhara, uyuşturucuyla mücadelede kararlılık mesajı verdi.

Ankara Valisi Vasip Şahin de toplantının açılışında yaptığı konuşmada, uyuşturucu madde bağımlılığının toplumsal etkilerine dikkat çekerek, bölge illerinin bu konuda ortak hareket etmesinin önemini vurguladı.

Toplantı, bölge illerinde yürütülen çalışmaların değerlendirilmesi ve geleceğe yönelik planlamaların yapılmasıyla sona erdi.

Editör: TUĞBA GÜL