EĞİTİM

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın Kırşehir'de!

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Kırşehir'e bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldi.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Kırşehir'e bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldi. Başkan Yalçın, ziyaretlerine Kırşehir Valisi Murat Sefa Demiryürek ile başladı. Kısa bir süre önce Kırşehir’e Vali olarak atanan Murat Sefa Demiryürek'e hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Yalçın, memur hakları ve gündem konuları üzerine Vali Demiryürek ile fikir alışverişinde bulundu. Ziyaretin ardından Başkan Yalçın, Kırşehir Valiliği'nden ayrıldı.

Başkan Yalçın, daha sonra Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil'i makamında ziyaret etti. 2024-2025 eğitim öğretim yılına ilişkin değerlendirmeler yapan ikili, üniversitenin mevcut projeleri ve gelecek planlamaları hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu. Rektör Karahocagil, Yalçın'ın nazik ziyaretinden memnun kaldığını dile getirerek kendisine teşekkür etti. Yalçın da misafirperverliği için Rektör Karahocagil'e teşekkürlerini sundu.

Ziyaretlerinin devamında, Ali Yalçın, Ahi Evran Üniversitesi Bilgi İşlem Binası'nda Eğitim Bir-Sen 2 No'lu Şube açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Gülşen ile bir araya gelen Başkan Yalçın, Kırşehir'deki eğitim-öğretim faaliyetleri üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Yalçın'ın Kırşehir'deki temasları, şehrin eğitim ve kamu çalışanlarına yönelik önemli görüşmeler ve işlerin birleştirilmesiyle tamamlandı.