MAGAZİN

Melike’nin yalanlarla örülü hikayesi devam ediyor!

Melike, yirmi yıl sonra dışarı çıkıp kızına kavuşma hayalleri kurarken, onu bekleyen yeni yalanlar hapishanesinde nelerle karşılaşacak?

Loading...

Kırşehirli vatandaşlar, her hafta büyük bir merakla bekledikleri YALAN adlı dizinin bu akşamki yeni bölümünde neler olacağını heyecanla bekliyor. Kanal D ekranlarında fırtınalar estiren dizinin konusu ise izleyenleri ekran başına kilitliyor.

YALAN, masum olduğu halde kocasını öldürmekten hüküm giyen Melike’nin yirmi yıl sonra dışarı çıkmasıyla başlıyor. Tek hayali, kundakta bırakmak zorunda kaldığı kızı Hazal’a kavuşmak olan Melike’yi, dışarıda bekleyen sürprizler ve yalanlarla örülü yeni bir hapishane bekliyor. Melike, kendisine söylenen yalanları ortaya çıkarırken, hayatının en büyük oyununu yaşadığını anlayacaktır. Yıllardır başkasına anne demiş olan kızına adım adım yaklaşan Melike, kocasının gerçek katilini ortaya çıkarmak için de her şeyi göze alacaktır.

Bu akşamki bölümde neler olacak?

Bu akşamki bölümde tansiyon bir an bile düşmeyecek. Mezar başında Berrin'i gören Melike, sorduğu sorularla Berrin'i köşeye sıkıştırıyor. Berrin, baskılara daha fazla dayanamayarak gerçekleri Melike’ye itiraf ediyor. Melike, hayatının bir yalan üzerine kurulu olduğunu öğrendiğinde adeta yıkılıyor. Peki, Melike ile Duru, yıllar sonra yeniden anne-kız olabilecek mi?

Melike, Hülya'nın kızını para karşılığında sattığını öğrenince çılgına dönerken, Berrin Duru'yu İspanya'ya kaçırmayı planlıyor. Melike, bir kez daha kızını kaybetmemek için Berrin'i, Duru'ya gerçekleri anlatmakla tehdit ediyor. Berrin ve Melike arasındaki gerilim ise en sonunda fiziksel bir kavgaya dönüşüyor ve biri bıçaklanıyor!

Bu akşam, Kanal D ekranlarında saat 20:00’de yayınlanacak olan YALAN’ın yeni bölümü, izleyenlere unutulmaz anlar yaşatacak. Kaçırmayın!