Kırşehirli Fenerbahçeliler ve futbolseverler için büyük gün geldi! Jose Mourinho'nun yönetimindeki Fenerbahçe, 2024-2025 sezonunun ilk resmi maçına çıkıyor. Sarı Lacivertliler, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda İsviçre'nin zorlu temsilcisi Lugano ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. Bu kritik mücadele, Stockhorn Stadyumu'nda bugün saat 21:30'da başlayacak ve Spor Smart'tan canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe, yeni sezona galibiyetle başlamak ve İstanbul'daki rövanş maçına avantajlı çıkmak istiyor. Eğer Lugano'yu geçmeyi başarırsa, bir sonraki rakibi Fransız devi Lille olacak. Mücadelede hakem Tiago Bruno Lopes Martins düdük çalacak. Sarı lacivertli ekipte yeni transfer Allan Saint Maximin bu maçta forma giyemeyecek. Ancak Fenerbahçe'nin kadrosunda yer alan yıldız isimler, sahada en iyi performanslarını sergilemek için hazır durumda.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunlarında bugünün programı (29 Temmuz 2024) Paris 2024 Olimpiyat Oyunlarında bugünün programı (29 Temmuz 2024)

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i şu şekilde: Dominik Livakovic, Bright Osayi-Samuel, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Jayden Oosterwolde, Bartuğ Elmaz, Fred, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Ryan Kent, Edin Dzeko.

Futbolseverler bu heyecan dolu karşılaşmayı kaçırmak istemeyecek. Maçın canlı anlatımı ve detayları an be an Spor Smart ekranlarında olacak. Ayrıca, rövanş maçının 30 Temmuz Salı günü Ülker Stadyumu'nda oynanacağını da unutmayın!

Editör: BETÜL AKEREN