Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesinde yaşayan küçük Hatice Kılıçay, Filistin halkının yaşadığı zorluklara duyarsız kalmayarak kumbarasındaki parayı Filistinli kardeşlerine gönderdi. 7 Ekim'den beri İsrail'in işgali altında soykırıma uğrayan Filistin halkına destek olmak amacıyla bu anlamlı bağışı yapan 1. sınıf öğrencisi Hatice Kılıçay, duyarlılığı ile büyük takdir topladı.

Çiçekdağı Kaymakamı Ahmet Sami Meram, Hatice'nin bu örnek davranışını ödüllendirmek amacıyla Hatice Kılıçay ve ailesini makamında kabul etti. Filistin’e destek kermesinde kumbarasındaki tüm parayı bağışlayan Hatice, Kaymakam Meram tarafından teşekkür belgesi ile onurlandırıldı.

448319086 774660818188743 3339699331184368939 NKaymakam Ahmet Sami Meram, küçük Hatice'nin bu anlamlı davranışının herkes için örnek teşkil ettiğini belirtti.

Abdullah Çalışkan, Kafkas İslam Ordusu ve Enver Paşa konulu programda Abdullah Çalışkan, Kafkas İslam Ordusu ve Enver Paşa konulu programda

Hatice Kılıçay'ın ailesi, kızlarının bu davranışıyla gurur duyduklarını ifade ederek, Filistin halkının yaşadığı zorluklara dikkat çekmek ve onlara destek olmak için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini belirttiler.

Bu anlamlı bağış, Çiçekdağı'nda büyük bir takdirle karşılanırken, Hatice'nin Filistin halkına olan duyarlılığı ve yardımseverliği tüm ilçede konuşulmaya devam ediyor. Hatice Kılıçay'ın bu örnek davranışı, toplumda farkındalık oluşturmak ve yardımseverliği teşvik etmek açısından büyük önem taşıyor.

Editör: TUĞBA GÜL