GÜNDEM

KTSO ve Güven Sağlık Grubu işbirliği!

Protokol, KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz ile Güven Sağlık Grubu yetkilileri Emrah İnanç ve Hazal Varlı tarafından imzalandı.

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO), üyeleri ve çalışanları için sağlık alanında büyük bir yeniliğe imza attı. Güven Hastanesi A.Ş. ve NBA Güven Tıp Merkezi Sağlık Hizmetleri A.Ş ile yapılan işbirliği protokolü, Kırşehir’de sağlık hizmetlerinde yeni bir dönemi başlatacak. Bu tarihi anlaşma, KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz ile Güven Sağlık Grubu yetkilileri Emrah İnanç ve Hazal Varlı’nın katılımıyla imzalandı.

Bu protokol, KTSO üyeleri ve çalışanlarının yanı sıra birinci derece yakınlarının, Güven Hastanesi A.Ş. ve NBA Güven Tıp Merkezi'nde özel indirimler ve avantajlarla sağlık hizmetlerinden faydalanmalarını sağlayacak. Bu işbirliği, sağlık hizmetlerine erişimi kolaylaştırırken, KTSO üyelerinin aileleriyle birlikte daha iyi sağlık hizmeti alabilmesi için önemli bir adım olarak görülüyor. KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, yapılan işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu anlaşma ile üyelerimize ve çalışanlarımıza daha kaliteli ve erişilebilir sağlık hizmeti sunma imkanı bulduk. Güven Hastanesi A.Ş. ve NBA Güven Tıp Merkezi’ne teşekkür ediyoruz,” dedi.