SAĞLIK

Kırşehirli sporcu Şaban Berk Türkiye Şampiyonu oldu

Kırşehirli genç yetenek Şaban Berk, Muş'un Malazgirt ilçesinde düzenlenen Türkiye Kick Boks Muay Thai Minik Yıldızlar Şampiyonası'nda tüm rakiplerini mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu.

Kırşehirli genç yetenek Şaban Berk, Muş'un Malazgirt ilçesinde düzenlenen Türkiye Kick Boks Muay Thai Minik Yıldızlar Şampiyonası'nda tüm rakiplerini mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu. İl Şampiyonası'nda elde ettiği başarı ile Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı kazanan Berk, Kayseri'yi temsil ettiği bu büyük organizasyonda da zirveye çıkmayı başardı.

Loading...

Şampiyonada rakiplerini birer birer eleyen genç sporcu, gösterdiği üstün performansla hem Kırşehir'in hem de Kayseri'nin gururu oldu. Şaban Berk, aldığı bu başarıyla sadece spordaki yeteneğini değil, aynı zamanda disiplinli ve azimli çalışmasının meyvelerini de topladı.

Kırşehirli sporcunun bu başarısı, genç yeteneklere yatırım yapmanın önemini ve sporda doğru yönlendirme ile neler başarılabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi. Şaban Berk şimdi gözünü daha büyük hedeflere dikmiş durumda. Genç şampiyon, gelecek turnuvalarda da Kırşehir ve Kayseri'yi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğini belirtti.

Loading...