ASAYİŞ

Kırşehirli şehit mezarı başında anıldı

Kırşehirli Şehit Ramazan Donat, Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü mensuplarınca mezarı başında anıldı

Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü, Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevliyken, terör örgütü mensuplarınca polis uygulama noktasına yapılan saldırı sonucu 19 Temmuz 2026 tarihinde şehit olan polis memuru Ramazan Donat'ı rahmet ve minnetle andı.

Kırşehirli Şehit Ramazan Donat'ın kabri, Kırşehir’in Özbağ Kasabası Örcün Mahalle Mezarlığı'nda bulunuyor. Şehadet yıldönümü sebebiyle Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü mensupları, şehidin ailesiyle birlikte kabri başında bir anma ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyaret sırasında, şehidin hatırası önünde saygı duruşunda bulunuldu ve dualar okundu. Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, şehidin ailesine sabır ve başsağlığı dileklerini iletti.

Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Şehidimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. " denildi.

Şehidin ailesi, Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü'ne ve tüm emniyet mensuplarına gösterdikleri vefa ve destek için teşekkür etti.

Bu anlamlı ziyaret, şehitlerimizin hatırasını yaşatmak ve onların fedakarlıklarını gelecek nesillere aktarmak açısından büyük önem taşıyor. Şehit polis memurumuzu bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, ailesine sabır diliyoruz.