Milletvekili Necmettin Erkan, hemşehrileriyle buluşacak Milletvekili Necmettin Erkan, hemşehrileriyle buluşacak

AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, 17 Temmuz 1993 tarihinde Hakkâri’nin Çukurca ilçesinde terör örgütü tarafından döşenen mayına basarak şehit düşen Kırşehirli Piyade Er Nejdet Yağız’ı unutmadı. Vekil Erkan, Şehit Yağız’ın şehadetinin sene-i devriyesi nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Necmettin Erkan, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: "Kırşehirli şehidimizi şehadetinin yıl dönümünde minnetle ve rahmetle anıyorum." Vekil Erkan, mesajında ayrıca şehit Nejdet Yağız'ın vatana olan hizmetini ve fedakarlığını vurguladı, şehitlerimizin hiçbir zaman unutulmayacağını ve onların bıraktığı mirasın ilelebet yaşatılacağını belirtti.

Şehit Nejdet Yağız, Hakkari ili Çukurca Taktik Alay Komutanlığı 3. Jandarma Sınır Taburu Işıklı 12. J. Sınır Bölük Komutanlığı emrinde görevli iken, Hakkari Çukurca Davultepe sırtlarında yol yapım şantiyesinin güvenliğini sağladığı sırada, bölücü terör örgütü mensuplarının önceden döşemiş olduğu mayına basması sonucunda şehit düşmüştü.

Kırşehirli Şehit Nejdet Yağız’ın anısı, Kırşehir'de ve ülkemizde daima yaşayacak ve hatırlanacak. Şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

Editör: TUĞBA GÜL