Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı GSB Cacabey Gençlik Merkezi, ülke genelinde gerçekleştirilen "Bir Kardeşlik İklimi" Projesi kapsamında farklı şehirlerde kamp yapma imkanı sunulan kamplara 7. Dönem öğrencilerini uğurladı.

GSB Cacabey Gençlik Merkezi tarafından yapılan açıklamada, “Bir Kardeşlik İklimi için kampçılarımız yola koyuldu. 7. Dönem Manisa Kula kampına katılacak kampçılarımızı uğurladık. Dolu dolu bir kamp sizleri bekliyor. İyi tatiller gençler.” ifadelerine yer verildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Gençlik Kamplarına Kırşehirli öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Bu kamplarda gençler, gittikleri şehirlerin tarihi, kültürel ve yöresel değerleriyle tanışırken, çeşitli aktivitelerle bedensel ve zihinsel gelişim sağlıyor ve sosyal ilişkilerini güçlendiriyor.

Kırşehir’den Manisa’ya giden 7. Dönem kampçıları, Kula'da hem eğitici hem de eğlenceli faaliyetlerle dolu bir kamp dönemi geçirecekler. Tarihi ve kültürel geziler, spor aktiviteleri, atölye çalışmaları ve çeşitli oyunlarla zenginleştirilen kamp programı, gençlerin unutulmaz bir tatil geçirmesini sağlayacak.

Inter Antrenörü Davide Pasquetti Kırşehir’e geliyor Inter Antrenörü Davide Pasquetti Kırşehir’e geliyor

Kırşehir’den Manisa’ya giden gençlerimize iyi tatiller dileriz.

Editör: TUĞBA GÜL