GÜNDEM

Kırşehirli emeklilere Çorum'dan tarih ve kültür dolu bir gezi

Kırşehirli emekliler, SGK İl Müdürü Şenlik ile Çorum Gezisinde!

Kırşehir Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü, ekonomik zorluklarla mücadele eden Kırşehirli emeklilere moral vermek amacıyla bir kültür gezisi düzenledi. SGK Kırşehir İl Müdürü Hüseyin Şenlik'in öncülüğünde gerçekleştirilen bu etkinlik, Çorum'un tarihi ve kültürel zenginliklerini keşfetmeleri için emeklilere sunuldu.

Gezi, "2024 Emekliler Yılı" kapsamında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın koordinatörlüğünde yürütülen "Türkiye Yüzyılının Emektarları" projesi çerçevesinde düzenlendi. Müdür Hüseyin Şenlik, düzenlediği kahvaltıda emeklilerin sorunlarını dinlemiş ve onların yüzünü güldürmek için bu geziyi organize etmişti.

Müdür Şenlik gezi programına ilişkin olarak yaptığı açıklamada,

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile 2024 yılı emekliler yılı ilan edilmiş ve Türkiye Yüzyılının Emektarları projesi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Vedat Işıkhan' ın koordinatörlüğünde yürütülmektedir. Emeklilerimize olan vefa ve şükran borcumuzun bir nişanesi olarak Kırşehir'de yaşayan emeklilerimizle Çorum'a kültür gezisi düzenledik. Çorum'un eşsiz tarihi ve kültürel değerlerini görüp güzel bir gün geçirdik.” ifadelerini kullandı.

Çorum gezisi sırasında, emekliler şehrin tarihi alanlarını gezme ve yerel lezzetlerle tanışma fırsatı buldular. Müdür Şenlik de gezinin her anında emeklilere eşlik ederek, onlara rehberlik etti. Gezi, Kırşehirli emekliler için unutulmaz anılarla dolu güzel bir gün olarak sona erdi.

Emekliler, kendileri için düşünülen bu özel etkinlik ve gösterilen ilgi için Müdür Şenlik'e teşekkürlerini ilettiler. Gezi, onların yaşadıkları zorluklara bir mola vererek moral bulmalarına olanak sağladı.