Murat Sürmeli ve ekibi, Başkan Şahin ile bir araya geldi Murat Sürmeli ve ekibi, Başkan Şahin ile bir araya geldi

Kırşehir’in değerli isimlerinden Avukat Mehmet Ali Alan, memleketi için yaptığı anlamlı çalışmalarla takdir topluyor. Alan, doğup büyüdüğü Kırşehir’in Dedeli Köyü'nde önemli bir projeye imza atarak köy halkına bir orman armağan etti. Bu ormanlık alan, Mehmet Ali Alan’ın önderliğinde imar edilerek, Kırşehir halkının kullanımına sunuldu.

Whatsapp Image 2024 09 26 At 15.42.58 (1)Ormanın tamamlanmasının ardından,  girişine dikilen tabelada şu ifadeler yer aldı: "Avukat Mehmet Ali Alan, bu ormanı Dedeli Köyüne armağan etmiştir." Bu yazı, Avukat Alan’ın memleket sevgisini ve halkına olan bağlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Whatsapp Image 2024 09 26 At 15.42.57Dedeli Köyü halkı, yapılan bu çalışmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Avukat Mehmet Ali Alan’a teşekkürlerini iletti. Köy sakinleri, ormanın köy yaşamına yeni bir soluk getireceğini ve çocuklar için doğayla iç içe bir alan oluşturacağını belirtti. Üstelik Kırşehir için önemli çalışmalar yapan hemşehrilerinin isminin yaşatılmış olmasından da memnun oldular.

Alan 1Mehmet Ali Alan’ın bu anlamlı çalışması, Kırşehir’de büyük takdir toplarken, doğaya ve memleketine duyduğu bağlılıkla örnek bir davranış sergilediği vurgulandı.

Whatsapp Image 2024 09 26 At 15.42.58

Editör: TUĞBA GÜL