Kırşehir'de artan trafik ihlalleri ve bu ihlallerin neden olduğu tehlikeler, bölge halkının güvenliğini tehdit ediyor. Özellikle Ahi Evran Eğitim ve Araştırma Hastanesi civarındaki köprüden çıkan bazı sürücülerin, hız sınırlarını aşmaları ve kırmızı ışıkta durmamaları sonucunda ciddi kazalar meydana geliyor. Bu bölgedeki sürücülerin 200 ila 250 km/s hızla seyretmeleri, direklerin ve bariyerlerin zarar görmesine neden oluyor, ayrıca yaralanmalara da yol açıyor.

Kırşehir'de tartıştığı kişiyi öldürdüğü iddiasıyla yakalanan zanlı tutuklandı Kırşehir'de tartıştığı kişiyi öldürdüğü iddiasıyla yakalanan zanlı tutuklandı

Yerel halk, bu hız ihlallerinden ötürü karşıdan karşıya geçmekte bile tereddüt yaşadığını belirtiyor. Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü’nden duruma müdahale edilmesi ve gerekli tedbirlerin alınması çağrısı yapılmakta. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Bolu Et Mangal arasındaki kısa mesafede yaşanan bu tehlikeli durumlar, vatandaşların günlük yaşamlarını olumsuz etkilemekte ve güvenliklerini riske atmaktadır.

Editör: TUĞBA GÜL