AK Parti de değişim rüzgarları mı esiyor? AK Parti de değişim rüzgarları mı esiyor?

AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, saha ziyaretlerinde sıkça karşılaştıkları talepler doğrultusunda çalışan anne ve babaların çocuklarının eğitim ihtiyaçlarına yönelik önemli bir adım atıldığını duyurdu. İl Millî Eğitim Müdürü ile gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda, il merkezinde bulunan ilkokullarda, velilerin talebi halinde öğrencilerin saat 17.00'ye kadar eğitim alabilecekleri çocuk kulüpleri açılacak.

Bu yeni uygulama, 10 okulda hayata geçirilecek: 30 Ağustos Zafer İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu, BİST Zernişan Vakkas İlkokulu, Sırrı Kardeş İlkokulu, Prof. Dr. Erol Güngör İlkokulu, Gülşehri İlkokulu, Hürriyet İlkokulu, Süleyman Türkmani İlkokulu, Necatibey İlkokulu ve Şehit Ömer Halisdemir İlkokulu. Velilerin talepleri doğrultusunda bu çalışma, diğer ilkokullarda da genişletilebilecek.

Necmettin Erkan, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Toplumun her kesimini kucaklayan ve ihtiyaçlara duyarlı bir eğitim anlayışıyla hareket ediyoruz. Daha yaşanabilir bir gelecek için, çocuklarımızın eğitimine yapılan her iyileştirme adımı bizim için büyük önem taşıyor. Çalışan anne ve babalarımızın çocuklarının eğitim-öğretim alanındaki önemli bir ihtiyacını karşılamak amacıyla çocuk kulübü destekli eğitim uygulamasını başlatıyoruz."

Whatsapp Image 2024 06 21 At 13.44.55

Editör: BETÜL AKEREN