GÜNDEM

Kırşehir’de 19 Eylül Gaziler Günü coşkuyla kutlandı

Kırşehir’de 19 Eylül Gaziler Günü, büyük bir coşku ve katılımla kutlandı.

Kırşehir’de 19 Eylül Gaziler Günü, büyük bir coşku ve katılımla kutlandı. Vatan uğruna fedakârlık gösteren gazilerimizin onurlandırıldığı bu anlamlı gün için düzenlenen etkinliklere Kırşehir protokolü ve halkı yoğun ilgi gösterdi.

Düzenlenen kutlama programına Kırşehir Valisi H. Mete Buhara, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, MHP Kırşehir İl Başkanı Arif Kılıç ve birçok kurum temsilcisi katıldı. Gaziler ve gazi yakınları da törende yer alırken, vatandaşların yoğun katılımı programın coşkusunu daha da artırdı.

Etkinlik kapsamında düzenlenen Gaziler Yürüyüşü, şehirde büyük bir birlik ve beraberlik havası oluşturdu. Kırşehirli vatandaşların da yoğun katılım gösterdiği yürüyüşte, gazilere duyulan minnet ve saygı duyguları ön plana çıktı. Ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyen Kırşehirliler, gazilerimizi yalnız bırakmayarak bu anlamlı güne sahip çıktı.

Kırşehir Valisi H. Mete Buhara, Gaziler Günü vesilesiyle yaptığı konuşmada, gazilerimizin cesareti ve fedakârlığının Türkiye Cumhuriyeti'nin temel taşlarından biri olduğunu vurguladı.

Program, gazilere duyulan derin saygı ve minnet duygularıyla sona ererken, Kırşehir halkı bu anlamlı gün vesilesiyle gazilerimizi bir kez daha onurlandırmış oldu.