Kırşehir Yeşilay Şubesi, gönüllü ve destekçilerini sevindirecek önemli bir duyuru yaptı. Yeşilay, bağımlılıklarla mücadele konusunda toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla yeni bir adım attı ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti WhatsApp kanalını açtı.

Emre Demirci ve Yakup Eğri, Kırşehirliler Vakfı'nda Kaman’ın kalkınmasını konuştu Emre Demirci ve Yakup Eğri, Kırşehirliler Vakfı'nda Kaman’ın kalkınmasını konuştu

Yeşilay WhatsApp kanalına katılarak, bağımlılıklarla mücadelede önemli bir rol oynayabilirsiniz. Kırşehir Yeşilay Şubesi tarafından yapılan açıklamada, “Yeşilay WhatsApp kanalımıza katıl, bağımlılıklarla mücadele konusunda toplumsal farkındalık oluşturmamıza yardımcı ol! Senin desteğinle daha güçlüyüz.” denildi.

Bağımlılıklarla mücadelede toplumsal bilinci artırmak ve destekçileriyle daha etkin bir iletişim kurmak isteyen Yeşilay, bu kanal aracılığıyla güncel bilgiler, etkinlik duyuruları ve farkındalık kampanyalarını paylaşmayı hedefliyor.

Kırşehir Yeşilay, tüm gönüllü ve destekçilerini WhatsApp kanalına katılmaya davet ediyor. Bağımlılıklara karşı hep birlikte daha güçlü olabilmek için siz de Yeşilay’ın yanında yer alın!

Editör: TUĞBA GÜL