Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Şube ile İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, sıklıkla gerçekleştirdikleri trafik denetimleriyle vatandaşların can güvenliğini sağlamaya yönelik tedbirlerini artırdı.

Bayram tatilinde Kırşehir’den memleketlerine veya Türkiye'nin farklı şehirlerinden Kırşehir’e gelen vatandaşların güvenli bir yolculuk yapmaları için trafik ekipleri denetimlerini sıklaştırdı. Kırşehir Valiliği, bu denetimlerin önemine dikkat çekmek amacıyla yayınladığı videolu mesajda şu notu paylaştı:

“Kurban Bayramı münasebetiyle yola çıkan vatandaşlarımızın sevdiklerine sağlıkla kavuşması için emniyet ve jandarma teşkilatımıza bağlı trafik ekiplerimiz denetimde...

Trafiği hafife almayın, önlemlerinizi alın.

Kırşehir Valisi değişti! Kırşehir Valisi değişti!

Yolun Sonu Bayram Olsun...”

Ayrıca vatandaşları emniyet kemeri takma, hız sınırlarına uyma ve dikkatli olma konularında uyararak, “Kemerini tak, yola bak ve hız yapma! Unutma! Yolun sonu bayram. Sevdiklerin seni bekliyor.” mesajı verildi.

Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bayram tatili boyunca sürücülerin trafik kurallarına uymalarını sağlamak için denetimlerini aralıksız sürdürecek. Bu kapsamda, özellikle hız kontrolü, emniyet kemeri kullanımı ve alkollü araç kullanımı gibi hayati önem taşıyan konulara özen gösterilecek.

Kırşehir Valiliği, vatandaşların bayram sevincini güven içinde yaşamaları için alınan tüm tedbirlere uymalarını ve trafik kurallarına dikkat etmelerini bir kez daha hatırlattı. Güvenli bir yolculuk ve mutlu bir bayram geçirmek için sürücülerin trafik kurallarına tam olarak uymaları gerektiği vurgulandı.

Editör: TUĞBA GÜL