Kırşehir Nöbetçi Eczaneleri (20.09.2024) Kırşehir Nöbetçi Eczaneleri (20.09.2024)

Kırşehir Tüm Emek Der (Tüm Emekliler Derneği) Kırşehir Şubesi, üyeleri için önemli bir sağlık hizmeti anlaşması gerçekleştirdi. Dernek Başkanı Necdet Işıklı'nın yaptığı açıklamaya göre, Kırşehir Özel Musa Gül Hastanesi ile yapılan anlaşma neticesinde, dernek üyeleri belirli polikliniklerde ücretsiz muayene hizmetinden yararlanabilecek.

Başkan Işıklı'nın verdiği bilgiye göre, Haziran ayı boyunca Dahiliye, Üroloji, Cerrahi ve Dermatoloji (Cildiye) bölümlerinde, dernek kimlik kartlarını gösteren üyeler, Kırşehir Özel Musa Gül Hastanesi'nde ücretsiz muayene olma imkanı bulacak. Bu hizmet, dernek üyelerinin sağlık ihtiyaçlarına kolay ve ekonomik bir çözüm sunmayı amaçlıyor.

Necdet Işıklı, hastane ile yapılan bu olumlu iş birliği için Musa Gül Hastanesi yönetimine teşekkürlerini iletti ve üyelere sağlanan bu fırsattan en iyi şekilde yararlanmalarını tavsiye etti. Bu anlaşma, Kırşehir'deki emeklilerin yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen derneğin, üyelerine sunduğu avantajlardan sadece biri olarak öne çıkıyor.

Editör: TUĞBA GÜL